Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilMaserati kategorisinde kriterlerinize uygun 1 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres

Maserati araç kiralama hayali kuranlar, tüm Maserati modelleri burada sizleri bekliyor. En uygun fiyatlarla dilediğiniz Maserati araç modelini sitemiz üzerinden kiralayabilirsiniz.

Maserati, yarış ve spor arabaları üreten ünlü İtalyan otomotiv firmasıdır. 1914'te Bologna`da kuruldu. Kullanmakta olduğumuz bu otomobil 1. sınıf spor araçlar kategorisinde bulunmaktadır. En çok gençler tarafından tercih edilmektedir.

Maserati gibi büyük bir devin Türkiye pazarına girmesinden itibaren kiralama çalışmalarına başladık. Senelerin vermiş olduğu tecrübeyle bu otomobilleri kiralama konusunda en çok tercih edilen firmalardan olmayı başardık. Spor araba kategorisinde çığır açmış olan Maserati araç kiralamak bizim işimiz.

Kiralama öncesi ve sonrası bakımlarını tamamen üstlendiğimiz ve yüksek vergilerinin tarafımızdan karşılandığı Maserati kiralamak isterseniz doğru yerdesiniz. En çok seçenekle sizlerin tam da dilediğiniz gibi bir araç kiralayacağınızı temin ederiz. Hemen mutlu olmak için bizimle telefonla irtibata geçin.